DOLAR 34,1301 -0.03%
EURO 38,0677 0.39%
ALTIN 2.889,400,15
BITCOIN 21660670,08%
Kayseri
21°

PARÇALI BULUTLU

16:27

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Büyükelçisi Sayın Jovan Manasijevski’yi Belediyede ağırlandı.

Büyükelçisi Sayın Jovan Manasijevski’yi Belediyede ağırlandı.

ABONE OL
Temmuz 10, 2024 10:55
Büyükelçisi Sayın Jovan Manasijevski’yi Belediyede ağırlandı.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Büyükkılıç, Kuzey Makedonya Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Sayın Jovan Manasijevski’yi Ağırladı

KAYSERİ – Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Büyükkılıç, Kuzey Makedonya Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Sayın Jovan Manasijevski’yi belediyede ağırladı. Ziyaret, iki ülke arasındaki dostluk ve iş birliğini pekiştirme amacı taşıdı.

Dostluk ve İş Birliği Vurgusu

Belediye binasında gerçekleşen toplantıda, Başkan Dr. Büyükkılıç ve Büyükelçi Manasijevski, kültürel ve ekonomik iş birliğinin artırılmasına yönelik görüş alışverişinde bulundu. Dr. Büyükkılıç, Kayseri’nin tarihi ve kültürel zenginliklerini vurgulayarak, iki ülke arasında yeni projeler geliştirilmesi gerektiğini ifade etti.

Kuzey Makedonya ile Güçlü Bağlar

Büyükelçi Manasijevski ise Kayseri’nin misafirperverliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, iki ülke arasındaki ilişkilerin daha da güçlenmesi için ortak çalışmalara devam edeceklerini belirtti. Ayrıca, Manasijevski, Kuzey Makedonya’nın yatırım fırsatlarını anlatarak, Türk yatırımcıları ülkesine davet etti.

Ortak Projeler ve Yatırım Fırsatları

Toplantı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Büyükkılıç, “Sayın Büyükelçimizi şehrimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Kayseri ve Kuzey Makedonya arasındaki dostane ilişkilerin gelişerek devam etmesi için çalışmaya devam edeceğiz,” dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kuzey Makedonya ile kültürel ve ekonomik iş birliğini artırmak için çeşitli projeler üzerinde çalışacağını açıkladı.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.