DOLAR 34,1301 -0.03%
EURO 38,0677 0.39%
ALTIN 2.889,400,15
BITCOIN 21660670,08%
Kayseri
21°

PARÇALI BULUTLU

16:27

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

FARK YARATAN BAŞKAN AYHAN ARSLAN BAŞKAN

FARK YARATAN BAŞKAN AYHAN ARSLAN BAŞKAN

ABONE OL
Ocak 27, 2024 09:27
FARK YARATAN BAŞKAN AYHAN ARSLAN BAŞKAN
1

BEĞENDİM

ABONE OL

AYHAN ARSLAN: AKKIŞLA’NIN FARK YARATAN BELEDİYE BAŞKANI

Akkışla’nın geleceği ve kaderi söz konusu olduğunda emeğinden, ilkelerinden, samimiyetinden, dürüstlüğünden ve şeffaflığından asla taviz vermeden her adımını titizlikle atan Başkan Arslan, yeni dönem için kararlı, heyecanlı ve çok azimli…

Pozitif enerjisi yaptığı her işe yansıyan, Akkışla’nın çalışkan dinamik özverili Belediye Başkanı Ayhan Arslan, şeffaf adil ve bütüncül hizmet anlayışıyla başarısını tescillemiş bir isim.

Akkışla, onun mimarı olduğu mali tablo ile Türkiye’nin sayılı belediyeleri arasına girdi, üstelik büyük bir hizmet atağını da gerçekleştirdi. Alt yapı, üst yapı ve ulaşım çalışmalarıyla asırlık sorunlar çözüldü. Sosyal belediyecilik ile 7’den 70’e her haneye ulaşıldı. Gençler, kadınlar, çocuklar, öğrenciler ve dezavantajlı kişiler, üretim, ekonomi, istihdam ve bilgi odaklı her kesimin ihtiyacına göre özel projeler bir bir hayata geçirildi.

İLÇENİN HER NOKTASINDA AYAK İZLERİ VAR

Samimiyeti, gayretiyle iyi günde kötü günde, acıya ve sevince ortak olarak her gönüle girmeyi bildi. Kimi zaman bir yol çalışmasında, kimi zaman bir afetin ortasında, kimi zaman deprem bölgesinde sel felaketinde, düğünde cenazede her hafta bir başka köyde, kimi zaman bir dolmuşta, kimi zaman da çat kapı ziyaretleriyle hep sahada oldu. Şehrin her noktasında ayak izlerini bıraktı. Akkışla Belediyesi özellikle onun döneminde herkes için devlet babanın yerel yönetimde şefkat adresi oldu.

Başkan Arslan, farklı düşünce ve kararlara karşı tutumuyla da fark yarattı. Belediye meclisinde tüm kararlar birlik ve beraberlikle alındı. Milli ve manevi değerlere karşı da en üst seviyede hassasiyet gösterildi. Kültür sanat etkinlikleriyle de Akkışla altın çağını yaşadı.

İKİNCİ DÖNEM İÇİN HAZIR

Dinamik Başkan Arslan şimdi, en büyük sevdam dediği Akkışlada’da ikinci döneme hazırlanıyor. Yeni dönemde ise özellikle İlçenin çehresini değiştirecek projeler bir bir hayata geçirilmeye devam edilecek. Gönül belediyeciliğinin başarıyla uygulandığı Akkışla’da, insanı merkeze alan, insana dokunan, hizmet ve eser belediyeciliği ile devam edecek hizmet seferberliğinin yanı sıra ağırlık verilecek vizyon projeler ile de Akkışla Türkiye Yüzyılının yıldızı parlayan ilçesi olacak

Bizlerde gazete Kayseri ailesi olarak Akkışla’nın başarılı ve öz verili Başkanı Ayhan Başkana çıktığı bu yolda basarılar diliyoruz, Allah yar ve yardımcısı olsun…

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.