DOLAR 34,1301 -0.03%
EURO 38,0677 0.39%
ALTIN 2.889,400,15
BITCOIN 21660670,08%
Kayseri
21°

PARÇALI BULUTLU

16:27

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

KOCASİNAN  BELEDİYE BAŞKANI AHMET ÇOLAKBAYRAKTAR  BÖRÜ İLE GÖRÜŞTÜ

KOCASİNAN BELEDİYE BAŞKANI AHMET ÇOLAKBAYRAKTAR BÖRÜ İLE GÖRÜŞTÜ

ABONE OL
Mart 4, 2024 14:39
KOCASİNAN  BELEDİYE BAŞKANI AHMET ÇOLAKBAYRAKTAR  BÖRÜ İLE GÖRÜŞTÜ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kocasinan Belediye Başkanı Sayın Ahmet Çolakbayraktar 3 mart 2024 tarihinde yoğun iş temposunun ardından akşam saatlerinde  Börü Arama Kurtarma Derneği Başkanı Osman Şahan ve ekibi ile yakından tanışma ve derneğin faaliyet alanlarına ilişkin değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıda çoğunluğu üniversite öğrencilerinden ve çalışan insanlardan oluşan Arama Kurtarma Derneğinin gönüllük esasında topluma destek  vererek  bu kapsamda  çalışmalara  katılacak ve olası deprem sonrası derhal afet bölgesine yardıma koşacak  ekibinin psikolojik hazırlığı üzerine sohbet gerçekleştirildi.

samimi sohbeti, içten ve güleryüzlü davranışları ile dernek üyelerinin hemen sevgisini kazana Ahmet Çolakbayraktar  bu hakta kendisinin X hesabında da paylaşım yaparak:

Börü Arama Kurtarma Derneği Başkanı Osman Şahan ve dernek üyelerimizle bir araya geldik  En zor zamanlarda toplumumuzun yardımına koşan kahramanlarımıza çalışmalarında kolaylıklar diliyorum- diye  #HazırızKararlıyız   etiketi  ile  duyuru yaptı. 

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.